Cal Xim

Restaurant Cal Xim

Plaça Subirats, 5, 08739 Sant Pau d’Ordal, Barcelona,
+34 938 99 30 92

Butifarres del perol i negra

Butifarres del perol i negra

Pesolets amb butifarra negra i cansalada

Un clàssic que no passa de moda. Una vegada vaig arribar a dir d’aquest lloc, que era el meu “Restaurant de capçalera”.

Fa anys van guanyar un premi a la millor carta de vins de Catalunya. Podeu imaginar-vos perquè. Amb el temps, han anat focalitzant-se en vins de la terra, principalment Penedès.

La seva cuina es basa un 90% en brasa. Una brasa a la vista del comensal, que en Fidel fa anar amb mestria. Tant carns com peixos son tractats amb rigor i professionalitat, perfumats amb llenya d’alzina.

La seva és una aposta per la cuina de producte clarament. Prioritzen la qualitat sobretot. També podrien estar inclosos a la llista Slow Food – Km. 0, encara que no crec que hi tinguin cap interès. No els fa cap falta.

Obren els migdies per carta i menú (20€ molt ben pagats) i divendres i dissabtes nit.

En temporada hi tenen bolets de tota mena, flor de carbassó farcida, ous d’ànec, préssecs de l’Ordal, peix fresc, i les millors carxofes a la brasa que pugueu menjar mai. Deixeu-vos aconsellar pel Santi. Els plats no son molt abundants, però suficients,

L’apartat postres és lloable, amb un pastís de xocolata fred que em fa perdre el son. Si teniu oportunitat i aneu pel Penedès, no us el deixeu perdre.

 

Crema de carbassa

Crema de carbassa

Pastís fred de xocolata

Pastís fred de xocolata

 

Comparteix-ho!

About the author

Leave A Reply

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies