Carbassa especiada al forn

Aquesta carbassa al forn, la condimentem amb curri i espècies. Desprès la podem fer servir per molts plats diferents.

Tallem la carbassa per la meitat i desprès cada meitat en rodanxes de dos cms. aproximadament.

La posem en un recipient pel forn i l’espolsem amb curri, pebre negre, gingebre en pols, sal i oli d’oliva. Ho remenem tot perquè volem que la carbassa quedi ben impregnada. Ho posem al forn, 160º -180º uns 20 o 25 minuts. Ho retirem, li donem la volta a la carbassa i ho tornem a enfornar 5 minuts mes.  Passat aquest temps ja estarà cuita. La podem menjar així directament com a guarnició o la guardem per fer algun plat com el pop amb carbassa que us expliquem en aquest bloc. També una crema de carbassa feta així és molt bona.

A la foto es poden veure els tres processos: Crua, condimentada i cuita.

Bon profit!

Ingredients:carbassa

  • Una carbassa
  • Curri en pols
  • Gingebre en pols
  • Pebre negre
  • Oli d'oliva
  • Sal

Leave a Comment