Carxofes amb llima i pebre vermell

Aquest plat el varem menjar al Marroc i a la Mónica li agrada molt.  És un aperitiu molt saborós i refrescant.

Hem de comprar cors de carxofa envasades de bona qualitat. També les podem bullir nosaltres, però és un aperitiu ràpid de preparar quan t’estàs prenent un vermut o una copeta de vi i vols picar quelcom.

Obrim els cors de carxofa per la meitat i els disposem sobre un plat, amb la part central cap amunt.

Les amanim amb suc de llima, una miqueta d’oli d’oliva, i espolsem per sobre pebre vermell dolç i una mica de pebre negre.

Estan boníssimes!!!

Ingredients:

  • Un pot de cors de carxofa petits, de bona qualitat
  • Suc de llima
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre negre

Bon profit!!

 

Comparteix-ho!

About the author

Leave A Reply

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies