Conill amb mostasa

Un clàssic, d’elaboració molt fàcil.

Tallem el conill a trossos petits, el salem i empebrem i el posem en una cassola amb oli d’oliva i l’anem daurant poc a poc. Ha de quedar torradet.

Quan està cuit i ben torrat, hi posem un gotet de vi ranci. Quan el vi quasi s’ha evaporat, hi posem dues o tres cullerades de mostassa de bona qualitat i un raig d’aigua.

Ho remenem bé, que el conill s’impregni de la salsa, i ja està. Fàcil, no?

Està molt millor si el mengem l’endemà….

Bon profit!

Ingredients:

  • Un conill tallat a trossos petits.conill2
  • Vi ranci.
  • Mostassa de bona qualitat.
  • Sal i pebre
  • Oli
  • Aigua

Comparteix-ho!

About the author

Leave A Reply

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies