Conill, all i brandi

Recepta fàcil i barata per fer un conill boníssim.

Hem utilitzat un allioli que teníem guardat (només all i oli, a la manera tradicional). Posem un parell de cullerades d’allioli a una cassola al foc. Si no en teniu, piqueu uns alls amb oli, no cal muntar-ho.  Hi posem el conill tallat a trossos petits, salat i empebrat. Ho enrossim una bona estoma, fins que ens quedi d’un bonic color torrat. Ara és el moment de posar-hi un gotet de brandi.  Nosaltres utilitzem un brandi que ens fem nosaltres, en una bota a casa a partir de brandis de xerès. Recordeu que quan cuineu amb vins o licors, la qualitat d’aquests afecta al resultat final del plat…

Un cop el brandi ha reduït, hi posem un gotet de vi ranci. Quan el vi també ha reduït, baixem el foc i posem un parell de cullerots de caldo (millor un caldet suau, de pollastre o verdures). Rectifiquem de sal i pebre si cal

Deixem que faci xup-xup uns 12-15 minuts. I ja està….

Aquests “platillos” sempre estan millors a l’endemà!!!

Ingredients:

conill
  • Un conill tallat a trossos petits
  • Una mica d'allioli o alls picats amb oli
  • Un got de brandi
  • Un got de vi ranci
  • Sal i pebre

 

Leave a Comment