Costelles de porc fàcils a l’estil xinès

L’altre dia va comprar a La Meva Cuina unes costelles de porc a la brasa. En van sobrar bastants. Així que a l’endemà vam fer-les servir per un dinar ràpid, a l’estil xinès.

Necessitarem costelles de porc ja cuites, millor  la brasa. S’han de pintar amb salsa per costelles xineses de la marca  Lee Kum Kee. Aquesta marca te productes orientals de molt bona qualitat i es pot trobar a tot arreu.

Les posem sota el grill del forn que es vagin daurant. No gaire temps, si les costelles son primes, com ja estan cuites, amb 10 minutets en tindrem prou. En tot cas, quan estiguin daurades, les podeu retirar.

Per acompanyar, vam saltejar una mica de porro i un parell de carbassons tallats com si fossin patates fregides.

Nomes saltejat, busquem una textura “al dente”. Ho acabem amb un raig d’oli de sèsam i un raig de salsa de soja. Li posem llavors de sèsam torrades per sobre al moment de servir-ho.

Un plat ràpid i saborós.

Bon profit! costella

Ingredients:

  • Costella de porc a la brasa o al forn, ja cuita.
  • Salsa xinesa per costelles.
  • 2 carbassons
  • 1 mica de porro tallat finet.
  • Salsa de soja
  • Oli de sèsam
  • Llavors de sèsam.

Leave a Comment