Croissants fàcils

Un croissant calentet diumenge pel mati? Ve de gust oi? Molt fàcils i ràpids de fer. Ideals per aquells diumenges que no et treus el pijama fins l’hora del vermut…

Utilitzem una massa de pasta de full fresca rodona. Les venen a tot arreu. Desenrotllem la massa i la tallem per la meitat. Cada meitat la tallem en 4 quarts idèntics.

Agafem un quart i l’estirem una mica amb les mans. No cal el corró. No volem que quedi massa prim, no quedarien bé. Posem una mica de sucre sobre el quart de massa.  Aleshores agafem la part ampla del tros de massa i l’anem enrotllant sobre ell mateix fins que ens queda la punta. Dobleguem els extrems, et voilà! Ja tenim un croissant fet.

Abans d’enrotllar-los els podem farcir amb xocolata, formatge, melmelada, etc. Si els deixeu reposar una horeta abans d’enfornar-los, pujaran i quedaran més grossos. Els de la foto estan fets al moment, sense reposar. Queden com mini-croissants.

Els pintem amb ou batut, espolsem una mica més de sucre. Nosaltres en fem de senzills i també ens agraden amb sèsam per sobre.

10-15 minuts de forn a 180º i llestos.

Bon profit!

Ingredients:

crusans
  • Un paquet de pasta de full fresca.
  • 1 ou
  • sucre
  • sèsam

 

Leave a Comment