Curry Verd Thai de pollastre amb fideus udon

Com ens agrada molt el curry, i més si és refrescant com el Thai, aprofitant que venia a dinar el nostre nebot, hem preparat aquest “platàs”..

 

  • 100 o 125 grs de fideus Udon por persona (ho podeu canviar per arrós basmati, si us agrada més), cuit.
  • 2 Pits de pollastre desossats, tallats a daus.
  • Pasta de curry verd (1 cullerada si ho voleu suau, dues si us agrada el picant)
  • 1 pebrot verd i una ceba petita.
  • Llet de coco.
  • Coriandre, cacauets, ceba tendra  i llima per completar.

Passem els daus de pollastre lleugerament per la paella. En una cassola o wok, passem el pebrot verd i la ceba picats ben menuts. Un cop enrossit, hi afegim la pasta de curry verd, la llauna o brick de llet de coco. Quan faci xup-xup, hi afegim els daus de pollastre que hem saltejat abans i ho deixem coure a foc lent uns 10 minuts. Rectifiquem de sal. Si s’asseca massa, hi podem afegir una mica de brou.

Un cop fet, emplatem en un plat fons posant a sota els fideus o l’arrós, a sobre el curry amb el pollastre i ho acabem amb coriandre i cacauet picats, la part verda de la ceba tendre i una rodanxa de llima.

Bon profit!

Comparteix-ho!

About the author

Leave A Reply

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies