Goulash a la nostra manera

A qui no li agrada un bon goulash? Nosaltres el fem sovint, sobretot a l’hivern. No li posem picant, ens agrada així…

Posem una mica d’oli a l’olla a pressió, i enrossim la ceba tallada ben fina. Un cop ha agafat color daurat, posem la carn tallada a daus, prèviament salada i empebrada. Ho anem remenant, fins que la carn agafi color. Ara és l’hora d’afegir el pebre vermell dolç. Un parell de voltes, incorporem la pasta de nyores i aboquem el vi negre. Quan s’hagi reduït a la meitat, és el moment de posar-hi el caldo. Quan bull, tapem l’olla i pressuritzem. Deixem coure a foc suau uns 30-35 minuts. Un cop passat aquest temps, nosaltres apaguem el foc i deixem que perdi la pressió tot sol i fins l’endemà no ho obrim. Així s’acaba de coure amb el calor residual. A l’endemà, a l’hora de menjar-lo, el destapem, ho posem a foc fort i posem el puré de tomàquet concentrat. Deixem reduir uns 10 minuts i llestos.

Servim amb una mica de pasta (amb espagueti està deliciós, però amb arrós blanc deu n’hi do…).

Bon profit!

Ingredients:

  • Mig quilo de carn de vedella (conill) tallat a daus grossos.goulash
  • 1 ceba mitjana
  • 2 gots de vi negre bo.
  • 2 cullerades soperes de pebre vermell dolç.
  • 2 ullerades soperes de pasta de nyora.
  • 1 litre de brou
  • 2 cullerades soperes de puré de tomàquet concentrat.
  • sal i pebre
  • pasta per acompanyar.

Comparteix-ho!

About the author

Leave A Reply

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies