Komokieras, un dels millors

Komokieras

C/ Espalter 23

08870 Sitges

93 814 6115

Aquest és possiblement un dels millors restaurants de Sitges, pel nostre gust. Es troba ubicat en un carrer al centre de la vila i disposa de terrassa exterior coberta a més del menjador interior, lluminós i  molt ben decorat, per cert. Durant la setmana fan menú al migdia, al voltant dels 15-20 euros (no recordo) i val la pena provar-lo.

La carta que ofereixen és extensa i variada. Els plats son abundants i ben estructurats. Cal destacar d’aquest lloc les seves carns fetes a la brasa o al forn. A l’hivern tenen una costella de vedella al forn que es desfà a la boca. Tremenda.

Serveixen unes cuixes enormes de  pollastre de corral que fan a la brasa amb salsa de mostassa (increïble) o salsa de llimona. El tartar de vedella preparat davant del comensal, també és dels millors quer he provat mai.  Peix i marisc, especialment les navalles gallegues molt bones. Carta de vins ben parida.

Aquesta darrera vegada vam compartir  una ventresca de tonyina amb pebrots escalivats i un plat abundant de pernil de glà “Valle de los Pedroches”. Tots dos molt bons.

De segon, tots dos vam demanar tronc de lluç a la donostiarra. La veritat és que el peix estava al punt perfecte de cocció i el plat abundant. Les patates d’acompanyament, espectaculars.

No vam poder demanar postres, havíem menjat massa…

Ho vam regar amb un dels nostres rosats preferits, el Pago del Vicario Petit Verdot, un rosat espectacular que més aviat sembla un negre.

El servei, com sempre impecable. Amatents en tot moment sense fer-se notar.

Amb els corresponents cigalons i xarrups, el compte ens va sortir per 95 euros.  Gens car tenint en compte tant la qualitat com l’abundància.

D’aqui a un parell de setmanes repetirem.

 

 

Leave a Comment