Can Lloses

Restaurant Can Lloses Urbanització Can Lloses-Can Marcer Sant Pere de Ribes 93 896 0746 Can Lloses és un restaurant familiar de cuina catalana a Sant Pere de Ribes. Regentat des dels seus inicis per allà als 70 per la mateixa família, continua sent un referent del bon menjar a la comarca del Garraf. La seva

Read More

La Bauma

Vega Aixalà La Bauma 2013 (Blanc)   Vega Aixalà La Bauma 2013 (Blanc) Denominació d’origen: DO Conca de Barberà Composició varietal: Garnatxa Blanca, Albarinho, Roussanne, Chardonnay, Pinot Gris, Riesling Criança: no Aquest vi ens torna bojos. Un blanc llaminer que fa que no puguis parar de beure’l. Criat a 900 metres d’alçada en terres de

Read More

Nem

Nem , bar de tapes Carrer Illa de Cuba, 9, 08870, Sitges, Barcelona 93 894 9332 Ubicat en un entresòl, on hi havia hagut un antic pub anglès del qual encara en conserven la barra i el terra de fusta.  Decoració  acollidora en tons blancs, es pot menjar en taules baixes amb cadira o altes

Read More

Komokieras. LLuç a la Donostiarra

Komokieras, un dels millors

Komokieras C/ Espalter 23 08870 Sitges 93 814 6115 Aquest és possiblement un dels millors restaurants de Sitges, pel nostre gust. Es troba ubicat en un carrer al centre de la vila i disposa de terrassa exterior coberta a més del menjador interior, lluminós i  molt ben decorat, per cert. Durant la setmana fan menú

Read More

Cal Xim

Tonyina amb samfaina

Un plat nutritiu i ben fàcil de fer. Podem deixar feta la samfaina la nit abans i a l’hora de dinar nomès haurem de passar un moment la tonyina per la planxa. Hi ha moltes formes de fer samfaina, a cada casa es fa diferent. Nosaltres la fem així: En una cassola antiadherent hi posem

Read More

Pollastre de diumenge anglès (Sunday roast)

Avui fem el clàssic pollastre farcit que a Anglaterra es menja els diumenges o dies assenyalats (Nadal, St Esteve) amb la família. No és complicat de fer, però sí una mica laboriós. Porta molts ingredients i  va acompanyada de molta guarnició (verdures, patates, etc) encara que en aquesta recepta quasi no n’hi hem posat. Abans

Read More

Rap amb salsa verda…o no.

Rap amb salsa verda… però no tant salsa verda. Al menys no és una salsa verda tradicional. Ni s’hi acosta… Hem fet servir un tronc de rap, tallat en dos, quedant un bon tros per cadascun. El posem a la planxa molt calenta prèviament salat i empebrat (pel peix sempre pebre blanc) amb un raig

Read More

Espigalls fregits

Aquesta recepta està inspirada en les algues fregides que serveixen a alguns restaurants xinesos de Londres. Bé, inspirada….no. Directament copiada! Ells diuen que son algues fregides, però no ho son. Fan servir col de la varietat  Kale (Més que una varietat, la col Kale és una forma de conreu de la col en la que

Read More

Musclos amb mostassa i vi blanc.

Una forma diferent i molt bona de menjar els musclos. Es fan en un moment! En una paella o cassola calenta, hi posem els musclos ben nets. De seguida deixaran anar aigua. És el moment d’abocar-hi la barreja de vi blanc i mostassa. Tapem i al cap d’un  parell de minuts, quan els musclos s’hagin

Read More

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies