La Bauma

Vega Aixalà La Bauma 2013 (Blanc)   Vega Aixalà La Bauma 2013 (Blanc) Denominació d’origen: DO Conca de Barberà Composició varietal: Garnatxa Blanca, Albarinho, Roussanne, Chardonnay, Pinot Gris, Riesling Criança: no Aquest vi ens torna bojos. Un blanc llaminer que fa que no puguis parar de beure’l. Criat a 900 metres d’alçada en terres de […]

Llegeix-ne més

Cal Xim

Restaurant Cal Xim

Plaça Subirats, 5, 08739 Sant Pau d’Ordal, Barcelona,
+34 938 99 30 92

Butifarres del perol i negra

Butifarres del perol i negra

Pesolets amb butifarra negra i cansalada

Un clàssic que no passa de moda. Una vegada vaig arribar a dir d’aquest lloc, que era el meu “Restaurant de capçalera”.

Fa anys van guanyar un premi a la millor carta de vins de Catalunya. Podeu imaginar-vos perquè. Amb el temps, han anat focalitzant-se en vins de la terra, principalment Penedès.

La seva cuina es basa un 90% en brasa. Una brasa a la vista del comensal, que en Fidel fa anar amb mestria. Tant carns com peixos son tractats amb rigor i professionalitat, perfumats amb llenya d’alzina.

(més…)

Llegeix-ne més

Pollastre de diumenge anglès (Sunday roast)

Avui fem el clàssic pollastre farcit que a Anglaterra es menja els diumenges o dies assenyalats (Nadal, St Esteve) amb la família. No és complicat de fer, però sí una mica laboriós. Porta molts ingredients i  va acompanyada de molta guarnició (verdures, patates, etc) encara que en aquesta recepta quasi no n’hi hem posat. Abans […]

Llegeix-ne més

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies