Pop, patata i carxofa

Bo de debò. Un pop al forn, amb puré de patata i carxofes fregides. Tot amanit amb una vinagreta de menta i coriandre. Necessitem potes de pop. Nosaltres les comprem congelades, surten molt bones. Les tallem per la meitat en sentit longitudinal. Es marquen en una planxa ben calenta, i les posem al forn a

Read More

Tonyina escabetxada amb cítrics i espigalls

Un plat modern i senzill de fer. Es pot menjar la tonyina freda o calenta, com més us agradi… Primer hem de fer l’escabetx de cítrics. A una cassola o paella a foc molt suau, posem l’oli de gira-sol, les pells de la llima, la taronja i la mandarina, el porro i els grans de

Read More

Goulash a la nostra manera

A qui no li agrada un bon goulash? Nosaltres el fem sovint, sobretot a l’hivern. No li posem picant, ens agrada així… Posem una mica d’oli a l’olla a pressió, i enrossim la ceba tallada ben fina. Un cop ha agafat color daurat, posem la carn tallada a daus, prèviament salada i empebrada. Ho anem

Read More

Croissants fàcils

Un croissant calentet diumenge pel mati? Ve de gust oi? Molt fàcils i ràpids de fer. Ideals per aquells diumenges que no et treus el pijama fins l’hora del vermut… Utilitzem una massa de pasta de full fresca rodona. Les venen a tot arreu. Desenrotllem la massa i la tallem per la meitat. Cada meitat

Read More

Conill amb mostasa

Un clàssic, d’elaboració molt fàcil. Tallem el conill a trossos petits, el salem i empebrem i el posem en una cassola amb oli d’oliva i l’anem daurant poc a poc. Ha de quedar torradet. Quan està cuit i ben torrat, hi posem un gotet de vi ranci. Quan el vi quasi s’ha evaporat, hi posem

Read More

Pollastre, cacauet i llima

Una broqueta de pollastre d’estil indonesi amb arrós basmati. Barreja de gustos, molt bona i fàcil de preparar. En vam menjar un de molt semblant a Londres, i com ens va agradar, l’hem adaptat al nostre gust. Demanem al xarcuter que ens desossi un parell de cuixes de pollastre i en tregui la pell. Ho

Read More

Arrós de sípia i carxofes al forn

Avui toca arrós… Un arrós molt bo, no gaire car i molt senzill de fer. Està millor si el dia abans preparem la marca. Que què és la marca? És el nom que li donen els cuiners a la base d’un arrós. El sofregit amb el peix o la carn, etc. Nosaltres hem cuit dues

Read More

Pasta amb ceps i carxofes

Una delícia de plat. Molt senzill de fer, i com no porta nata, no engreixa tant… Nosaltres hem fet servir pasta que ja porta ceps, però amb pasta normal també queda molt bo. Aquest plat està fet fora de temporada de ceps, així que l’hem fet amb bolets assecats. Els posem en remull un parell

Read More

Conill, all i brandi

Recepta fàcil i barata per fer un conill boníssim. Hem utilitzat un allioli que teníem guardat (només all i oli, a la manera tradicional). Posem un parell de cullerades d’allioli a una cassola al foc. Si no en teniu, piqueu uns alls amb oli, no cal muntar-ho.  Hi posem el conill tallat a trossos petits,

Read More

verdures orientals saltejades

Verdures, algues i bolets orientals

Un plat asiàtic, lleuger i molt saludable. Hem trobat a un supermercat de Sitges, Bok Choi (col xinesa),   i Choy Sum. Com ens agrada tant la cuina oriental, hem fet aquest plat amb molt sabor. Potser porta bastants ingredients poc usuals, però avui en dia son fàcils de trobar. La nit abans hem posat

Read More

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies