Qui som…

Doncs som en  Jordi  i la  Mónica  i tots dos som de Sitges. Ens agrada menjar be, beure bons vins i viatjar. Com lo de menjar be acostuma a ser caret, i ens agrada molt cuinar, doncs intentem fer receptes de tot tipus. En tenim d’originals nostres (la majoria)  i d’altres copiades directament del lloc on les hem menjat…. Si anem a un lloc i provem una cosa nova, que no havíem menjat abans, si ens agrada, la intentem fer a casa. I quasi sempre surt bé… Les receptes nostres,intentem que siguin creatives, ens agrada innovar a la cuina. No ens importa barrejar ingredients que a primera vista sembla que no vagin be junts, si pensem que el resultat pot ser interessant.

Canalons d'espigalls

Canalons d’espigalls amb sala de Tomme de Savoie i cruixent d’ibèric

 

Ens agrada molt a tots dos la cuina oriental i asiàtica. Sobretot quan viatgem, que no és gaire sovint, intentem anar a bons restaurants d’aquest tipus. Per això, moltes de les receptes que trobareu en el nostre bloc, tenen aquesta inspiració. Encara que siguin cuina Catalana o Mediterrània, sempre intentem donar-li un toc especial.  La cuina anglesa també ens ha influenciat molt. Tenim parents al Regne Unit i intentem visitar-los quan podem. Seguim a alguns dels grans  cuiners anglesos com Heston Blumenthal, Jamie Oliver, James Martin, Anthony Demetre  etc. En aquest bloc hi trobareu alguna recepta seva adaptada. I no, no ens agrada Gordon Ramsay, tranquils…

Quedi clar que des d’aquí no volem donar classes de cuina a ningú! A casa cuinem per nosaltres i els nostres amics i veïns, i gaudim fent-ho. Per donar classes ja hi ha professionals que ho fan  molt bé.

A la majoria de receptes que trobareu aquí, no hi veureu grams, ni litres ni unitats de mesura. Perquè? Doncs per una raó molt senzilla: Cuinem a ull. Com la majoria de la gent que cuina a casa…. amb miques, grapats i unitats poc convencionals. Si necessiteu les mides exactes, ens les podeu demanar i intentarem ajudar-vos.

Esperem que us agradin les nostres receptes i que us animeu a fer-les!

També hem creat les categories de Restaurants i de Vins, on anirem posant el que pensem (agradi o no …) tant dels locals com dels vins que ens bevem.

Si  les voleu rebre per correu electrònic, si us plau ompliu aquest formulari

encara que darrerament no tenim gaire temps per escriure….

Bon profit!