Pasta amb ceps i carxofes

Una delícia de plat. Molt senzill de fer, i com no porta nata, no engreixa tant…

Nosaltres hem fet servir pasta que ja porta ceps, però amb pasta normal també queda molt bo.

Aquest plat està fet fora de temporada de ceps, així que l’hem fet amb bolets assecats. Els posem en remull un parell d’hores abans, reservant-ne uns quants sense remullar.

Mentre bullim la pasta segons la indicació del fabricant, en una paella posem la carxofa tallada a làmines fines amb una mica d’oli d’oliva i l’anem saltejant. Passat uns minuts, hi afegim els ceps tallats a trossos i seguim saltejant.

Hi posem un parell o tres de formatgets en porcions (nosaltres hi posem “La Vache Qui Rit” per questió de gustos. Està fet amb formatges Comté, dels millors que hi ha) i remenem. Ara hi posem l’aigua de remullar els bolets, una mica de sal i pebre i ho deixem fent xup-xup.

Els quatre trossos de cep que havíem reservat, els passem per una picadora i els convertim en pols. Aboquem aquest pols a la paella.

Com la pasta ja està bullida, l’aboquem a la paella i remenem tot plegat.

Servim en un plat amb parmesà ratllat per sobre.

Bon profit!

Ingredients:

  • Ceps assecatsfarfalle
  • Carxofes al gust
  • Pasta (els de la foto son Farfalle)
  • Formatge en porcions
  • Oli
  • Sal i pebre
  • Parmesà ratllat

 

Comparteix-ho!

About the author

2 comments on “Pasta amb ceps i carxofes”

  1. Carles Pinyol

    Sí senyor. Boníssim.
    Telepatia, o coincidència de gustos ?
    Dissabte ho vaig cuinar per a la familia, encara es llepen els dits ara.

Leave A Reply

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies