Pop, carbassa i curri

Molt bona combinació. El curri combina tant be amb els dos ingredients que han d’anar junts!!!

Per aquest plat utilitzem ingredients de dues receptes anteriors:l’oli de curri i la carbassa al forn.

Tallem les potes de pop per la meitat en sentit longitudinal i les posem a la planxa a foc fort. Han de quedar marcades i ben cruixents, però no dures, que les congelades de vegades son massa dures…

Un cop ben marcades i torradetes, agafem la meitat de la carbassa de la recepta anterior i l’escalfem. Al fons del plat, pintem amb una mica de Sambal Oelek per donar-li un toc picant. Si no us agrada el picant, no n’hi poseu.

A sobre, les potes de pop a la planxa i ho amanim amb una mica d’oli de curri i sal maldon. Ho acabem amb coriandre picat i llavors de sèsam. El plat de la foto no porta coriandre, porta porradell perquè no n’hem trobat. 🙁

Bon profit!

pop

Ingredients:

  • Carbassa al forn adobada
  • Potes de pop
  • Oli de curri
  • Sal maldon
  • Coriandre o porradell
  • Sambal Oelek (opcional)

 

Leave a Comment