Pop, patata i carxofa

Bo de debò. Un pop al forn, amb puré de patata i carxofes fregides. Tot amanit amb una vinagreta de menta i coriandre.

Necessitem potes de pop. Nosaltres les comprem congelades, surten molt bones. Les tallem per la meitat en sentit longitudinal. Es marquen en una planxa ben calenta, i les posem al forn a 240º uns 12-15 minuts.

Mentrestant, hem netejat les carxofes i les tallem per la meitat, i cada meitat a talls petits. Les posem en una paella amb oli ben calent (millor de gira-sol, no li dona gust) i les anem saltejant fins fregir-les i deixar-les cruixents. Les escorrem i salem una mica.

A banda, hem fet un puré de patata a la manera tradicional, amb forquilla i una mica de mantega.

Abans de servir, fem la vinagreta. Posem en un got de batedora la meitat d’un paquet de menta i la meitat de coriandre i ho aixafem al fons del got. De la menta, només les fulles. Un raig de llima o llimona, i oli de gira-sol fins a cobrir les herbes (per això les hem aixafat). Un polsim de sal, i ho batem tot fins aconseguir una salsa semi-espessa.

Posem el puré de patata al fons del plat, a sobre les carxofes fregides i pel damunt les potes del pop. Ho amanim tot amb la vinagreta de menta i coriandre.

Bon profit!

Ingredients:

  • Potes de poppopVerd
  • Puré de patata
  • Carxofes
  • 1 safata de Coriandre i 1 de  Menta (frescos)
  • oli de gira-sol
  • Suc de llima o llimona
  • Sal i pebre

Comparteix-ho!

About the author

Leave A Reply

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies