Rap amb salsa verda…o no.

Rap amb salsa verda… però no tant salsa verda. Al menys no és una salsa verda tradicional. Ni s’hi acosta…

Hem fet servir un tronc de rap, tallat en dos, quedant un bon tros per cadascun. El posem a la planxa molt calenta prèviament salat i empebrat (pel peix sempre pebre blanc) amb un raig d’oli. El farem a foc fort, uns 6 minuts per cada cara depenent del gruix. Aquests eren molt grans.

Mentrestant, en un got triturador o amb el minipimer, posem mig got d’oli, un manat de coriandre fresc i mig manat de menta, una llima espremuda i un polsim de sal.

Triturem fins tenir una salsa espessa d’intens color verd.

Servim el rap per damunt d’unes patates o sense, com vulgueu i pel damunt una bona ració de la salsa.

El coriandre juntament amb la resta d’ingredients li dona un sabor molt fresc.

Bon profit!

  • Un bon tros de rap per personarap2
  • 1 manat de coriandre fresc
  • 1/2 manat de menta fresca
  • el suc d'una llima
  • sal
  • pebre blanc

 

 

 

Comparteix-ho!

About the author

Leave A Reply

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies