Arrossejat

Curry Verd Thai de pollastre amb fideus udon

Tonyina amb samfaina

Pollastre de diumenge anglès (Sunday roast)

Rap amb salsa verda…o no.

Espigalls fregits

Pop, patata i carxofa

Tonyina escabetxada amb cítrics i espigalls

Pollastre, cacauet i llima

Arrós de sípia i carxofes al forn

Pasta amb ceps i carxofes

Verdures, algues i bolets orientals

Truita de Trinxat amb girella del Pallars

Pop, carbassa i curri

Oli de curri

Sopa / Caldereta de rap

Costelles de porc fàcils a l’estil xinès

Cotnes caramelitzades amb 5 espècies

Panacotta de regalèssia i canyella.

Tartar de tonyina a la japonesa

Carxofes amb llima i pebre vermell

Leave A Reply

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies