• Slider Image

Tartar de tomàquet

Si sou uns fanàtics del Steak Tartar com nosaltres (de carn o peix) us encantarà aquesta recepta amb tomàquet que hem adaptat d’un que ens vam menjar a l’Espai Cru.

Es tracte de pelar i treure les llavors d’un (o dos, o tres…) tomàquets, picar-los ben finets i posar-los a escórrer tota la nit a la nevera dins d’un colador.

Al dia següent veureu que han perdut molta aigua. No la llenceu. Si el tomàquet és d’aquells bons, de pagès, aquesta aigua serà molt bona i la podeu fer servir per altres preparacions (gelatina, granissat, etc).

Aleshores agafeu tots els ingredients habituals d’un steak tartar (excepte que nosaltres no li posem ou) ben picats i ho remeneu tot junt, fins que s’incorporin tots els ingredients, i serviu-ho immediatament. A nosaltres ens agrada amb una burrata a sobre. Menjat amb torradetes està brutal!

 

Ingredients:

  • Tomàquets madurs
  • Burrata
  • Salsa Perrins
  • Tàperes
  • Cogombrets
  • Mostassa
  • Maionesa
  • Tabasco (si no us agrada picant, no n’hi poseu)
  • Ceba tendra o cibulet
  • Sal i pebre

Comparteix-ho!

About the author

Leave A Reply

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies