Vivinwine, Tapes d’Autor

Vivinwine Tapes d’Autor

Carrer de Sant Bonaventura, 17,

08870 Sitges,

Tel. 937 09 81 54

web

Ja hem anat uns quants cops a menjar al Vivinwine. Ens agrada molt per la seva qualitat, la creació de les tapes i el local està força bé.

És un lloc no massa gran, on cal reservar, sobretot per la nit. Els qui ja hi heu anat, no cal que us descobreixi res, però als qui no l’hagin provat heu de tenir clar el concepte: Tapes d’autor.

Que vol dir això? Doncs que si aneu buscant calamars, braves, etc, Oblideu-ho. La cuina del Vivinwine és absolutament una bogeria i un plaer pels gurmets. La originalitat es respira des de que et porten la primera tapa: saben combinar gustos i textures amb molt bon criteri. No hi ha cap ingredient que sobri i mira que cada tapa porta un munt de coses. Apart d’un excel·lent pastís de peix de roca amb navalla confitada, un farcellet de col sublim, realment, no podríem ara mateix recordar el nom exacte dels plats, però us animem a provar el menú degustació: 4 o 5 tapes i un parell de postres (i quins postres, mare meva!!!) amb maridatge de vins per poc més de 20€.

L’ambient és molt agradable, el ritme de cuina pot arribar a ser una mica lent, però si tens en compte que aquestes tapes són molt elaborades, no és un defecte. Molt bona música i servei excel·lent.

És un espectacle pels sentits. Ja era hora que a Sitges hi hagués algú amb aquest “savoir faire” i l’empenta per obrir un local així.

(foto de Vivinwine) (foto de Vivinwine) (foto de Vivinwine) (foto de Vivinwine)

(fotos del web del local)

Només un petit “però” : La carta de vins no està a l’alçada de la cuina. Amb més varietat seria una experiència rodona.

Leave a Comment